Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident între o autoutilitară și un tren în județul Argeș. Ce spun polițiștii

ro

13 Nov, 2023 14:19 725 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 13 noiembrie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Serviciului Județean de Transporturi Argeș au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, un accident s-a produs între o autoutilitară și un tren, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Băiculești.
     
La data de 13 noiembrie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Serviciului Județean de Transporturi Argeș au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, un accident s-a produs între o autoutilitară și un tren, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Băiculești, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiști s-a stabilit că un bărbat, de 33 de ani, din Ștefănești, în timp ce conducea o autoutilitară, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, semnalizată corespunzător din localitatea Zigoneni - Băiculești, a intrat în coliziune cu un tren personal, condus pe ruta Pitești-Curtea de Argeș.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat la spital.

Atât conducătorul auto, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Trenul a fost avariat, iar călătorii și-au continuat deplasarea cu alte mijloace de transport.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt preluate de către polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Oficial de la IPJ Galați despre accidentul soldat cu 3 morți și 8 răniți! Un bărbat și fiica sa de 16 ani, printre persoanele decedate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii