Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune împotriva pescuitului ilegal pe Dunăre Poliția Transporturilor Navale intervine într-o operațiune în zona Hârșova - Ghinărești (FOTO)

ro

13 Apr, 2024 17:02 559 Marime text
 
   
Polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi - Postul de Poliție Transporturi Navale Hârșova au desfășurat o acțiune hotărâtă în baza Planului de Măsuri Siguranța și Securitatea pe apă 2024.

Această operațiune crucială s-a desfășurat pe fluviul Dunărea, între orașul Hârșova și satul Ghinărești, unde polițiștii au identificat și au acționat împotriva unor indivizi suspectați de pescuit ilegal.


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 13 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi  - Postul de Poliție Transporturi Navale Hârșova au desfășurat o acțiune în baza Planului de Măsuri Siguranța și Securitatea pe apă 2024.
 
Acțiunea s-a desfășurat pe fluviul Dunărea, între orașul Hârșova și satul Ghinărești.
 
Astfel, polițiștii au identificat doi bărbați, de 30 de ani, respectiv 40 de ani, care ar fi pescuit ilegal scrumbie dintr-o ambarcațiune prevăzută cu motor, cu ajutorul unor plase de pescuit de tip setcă.
 
În ambarcațiune a fost descoperită cantitatea de 24 de kilograme de scrumbie.
 
Plasele cu lungimea de 90 de metri, ambarcațiunea și motorul au fost ridicate în vederea indisponibilizării, iar peștele a fost predat unei societăți comerciale de profil.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală potrivit O.U.G. 23/2008, privind pescuitul și acvacultura.




Citește și:

Județul ConstanțaBărbați prinși în flagrant în timp ce pescuiau ilegal în amenajarea piscicolă Conacu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii