Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi răniţi în accidente rutiere

ro

12 Mar, 2013 00:00 932 Marime text
Duminică, în jurul orei 14.55, George Robert T., de 44 de ani, a condus un autoturism pe aleea de acces a parcării acoperite a unui complex comercial din Constanţa şi, într-o curbă la stânga, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de S. George, de 34 de ani, din Năvodari. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei T. M., de 8 ani, pasager în primul autoturism.
Câteva ore mai târziu, în jurul orei 19.10, F. Dan Mihai, de 47 de ani, a condus un autoturism pe o alee a parcării subterane a unui hypermarket din Constanţa şi, din cauza nerespectării indicatorului „cedează trecerea”, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de T. Liviu Daniel, de 31 de ani, rezultând vătămarea corporală uşoară a numitei T. Adriana, de 30 de ani, pasageră în dreapta faţă în primul autoturism.
Poliţiştii mai spun că Ciprian D., de 26 de ani, din Medgidia, a condus un autoturism pe bulevardul Independenţei şi, pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de C. Mariana, de 35 de ani, din Medgidia, după care a ricoşat, intrând în coliziune cu un monument arhitectural. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi bărbaţi de 35, respectiv 30 de ani, ambii din Medgidia, pasageri în primul autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii