Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

ro

27 Mar, 2024 13:20 5616 Marime text
 

Un eveniment rutier în care au fost răniți mai mulți copii, s-a produs azi, 27 martie 2024, la Techirghiol, județul Constanța. 


În microbuz se aflau 16 persoane, dintre care cinci minori. Au fost evaluate medical 8 victime, astfel: trei au fost monitorizate la fața locului (doi adulți si un minor) - nu necesită transport la spital, iar alte cinci (un adult și patru minori) au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. Toate cele cinci vcitime sunt conștiente, cooperante, au mai transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

Printre victimele impactului, se numără și o fată de 15 ani. Tatăl ei a făcut declarații, plin de îngrijorare cu privire la starea de sănătate a fetei, care a fost preluată de cadrele medicale.

Părintele a fost anunțat de profesori, iar fata învăța la liceu, în Techirghiol.  

La școală se ducea. Eu sunt din Eforie, profesorii m-au anunțat.  Ați fost anunțat de fată sau de profesori? S-a lovit la la bărbie, s-a lovit la față. 

Are 15 ani și învăță la liceu, în Techirghiol. 





Citește și:

A fost activat Planul Roșu de intervenție!UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii