Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Israel-Hamas Zeci de răniți au trecut granița din Gaza spre Egipt, acolo unde vor fi tratați

ro

17 Nov, 2023 18:57 735 Marime text
Sursa foto: Pixabay
  • Un grup de persoane rănite din Fâşia Gaza a sosit vineri la punctul de trecere de la Rafah, potrivit Semilunii Roşii egiptene, informează dpa.
     
Un grup de persoane rănite din Fâşia Gaza a sosit vineri la punctul de trecere de la Rafah, potrivit Semilunii Roşii egiptene, informează dpa citat de Agerpres.

Şaptezeci şi trei de palestinieni răniţi au părăsit zona de coastă pe la punctul de trecere de la Rafah, a anunţat şeful Semilunii Roşii egiptene din Sinaiul de Nord.

El a adăugat că răniţii sunt însoţiţi de membri de familie şi au fost duşi la spitalele din guvernoratul egiptean Sinaiul de Nord.

Surse din cadrul serviciilor de urgenţă egiptene au spus că ambulanţe sunt pregătite în oraşul de frontieră Al-Arish pentru a transporta 35 de bebeluşi prematuri din Fâşia Gaza. Şi aceştia vor fi duşi în spitale din Sinaiul de Nord.

Potrivit unei surse din cadrul serviciilor de urgenţă egiptene, în contextul în care reţelele de comunicare din Fâşia Gaza nu mai funcţionează, plecarea persoanelor rănite, cetăţeni străini şi palestinieni cu dublă cetăţenie, fusese iniţial oprită, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Israel-Hamas: Israel autorizează zilnic intrarea a câte două cisterne cu carburant în Fâșia Gaza
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii