Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei pompieri voluntari, răniți într-un incendiu în județul Harghita

ro

13 Sep, 2023 20:51 871 Marime text
Sursa foto: ISU DeltaPompierii au fost solicitați în această seară să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o anexă gospodărească (șura) in localitatea Joseni, județul Harghita.

La fața locului intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea a fost alertat și serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Joseni. 
 

„2 pompieri civili de la SVSU Joseni au avut nevoie îngrijiți medicale: unul a suferit arsuri superficiale la membrele superioare, i s-a acordat primul ajutor medical și a refuzat transportul la spital; iar cel de-al doilea doua acuză insuficiență respiratorie și i se acordă primul ajutor medical de către echipajul SMURD Gheorgheni aflat la locul intervenției“ - au mai precizat reprezentanții ISU Harghita.


Totodată, la incendiul de la Joseni, a mai fost rănită o persoană care prezintă arsuri de gradul I la un membru superior. I s-au acordat îngrijiri medicale și refuză transportul la spital. 

Toate cele 3 persoane asistate de echipajul SMURD Gheorgheni au refuzat transportul la spital.

Cea de-a treia victimă este tot pompier civil la SVSU Joseni. 

Citește și: 

Știri ConstanțaIncendiu la o casă din localitatea Ghindărești. Un bărbat a decedat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii