Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanta bate palma cu CJC pentru Sectia 5

ro

22 Jun, 2010 02:35 2914 Marime text
sectia_5_politie.jpgSecţia 5 Poliţie rămâne încă un an în sediul de pe strada Micşunelelor. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa de mâine se află hotărârea prin care se prelungeşte cu un an contractul de comodat încheiat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa pentru spaţiul de 323 mp din strada Micşunelelor.

La articolul 2 al HCJ se arată că „se aprobă atribuirea, în comodat, a imobilului prevăzut la articolul 1 din prezenta hotărâre, către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, pentru perioada 1 iulie 2010 - 1 iulie 2011". Concret, este vorba despre imobilul „construcţie şcoala de şoferi", care, în urma hotărârii, se va prelua din administrarea SC RAJA SA şi se va atribui în comodat IPJ Constanţa. „Consiliul Judeţean Constanţa, ca autoritate a administraţiei publice locale constituită la nivel judeţean, a analizat posibilitatea trecerii unor spaţii din imobilele aflate în domeniul privat al judeţului în folosinţă gratuită unor instituţii publice care au solicitat atribuirea unor spaţii în vederea folosirii, pentru buna funcţionare a acestora", se arată în expunerea de motive. Totodată, se adaugă că „Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa a solicitat acordarea în comodat, pentru Secţia nr. 5 Poliţie, a spaţiului identificat în Anexa la prezenta hotărâre". La rândul său, comisarul-şef George Dorel Popa, inspectorul-şef al IPJ Constanţa, a explicat că este vorba despre prelungirea contractului pentru sediul din strada Micşunelelor, care urma să expire în toamnă. De asemenea, inspectorul-şef a precizat că Secţia 5 urmează să-şi desfăşoare activitatea în acelaşi sediu ca şi până acum.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan Diaconescu 22 Jun, 2010 13:35 Prt. OMU Vezi ca nu stii toata povestea. Sectia 5 a fost infiintata pe vremea lu Ceasca si a fost BATALION DISCIPLINAR. Acolo au fost detasati militieni care beau in timpu programului... abateri disciplinare. Nu amintim ca au fost infiltrati si batausi de mineri remarcati la arestarea lu COZMA iar in prezent se mai populeaza cu cite un tinar absolvent. Dar ofu nostru (AL POPORULUI) este promisiunea POLITICIENILOR Mihaiela Mitrea si BRAILOIU cam asa ceva. Care au afirmat ca v-a muta sectia 5 in CET IN PIATA. Momentan locatia reprezinta punct de tranzactie intre politie, interlopi mentionati de tine si STAFU PSD.
  • un om de pe acolo 22 Jun, 2010 08:41 sectia 5? cea mai mafioata din oras! sunt mana in mana cu marii infractori cere fac legea la cet si sa nu cumva sa suni la ei sa anunti ceva ca in cateva minute te trezesti cu cel reclamat peste tine! adica ciripesc tot ce anunta lumea direct infractorilor! si matza, boca, etc ii au la mana pe toti! asa ca mai bine inchideti de tot sectia 5 ca si asa e de pomana.. doar cat sa pazeasca infractorii! intr-o seara cand s-au spart 17 masini nu s-au sinchisit sa se miste! nu a auzit nimeni sau cine a auzit si a vazut nu a avut curaju sa sune la politie ca nu ar fi facut altcerva decat sa se dea pe mana infractorilor! rusine rusine rusine!