Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT+VIDEO Mohammad Murad își depune candidatura la CJ Constanța din partea AUR-„ Avem nevoie de o schimbare, iar eu sunt un om de valoare”

ro

29 Apr, 2024 13:29 877 Marime text



Astăzi, 29 aprilie 2024, Mohammad Murad își depune candidatura la CJ Constanța din partea AUR.

Omul de afaceri Mohammad Murad este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Constanța. Acesta a venit la BEJ însoțit de mai mulți susținători ai partidului.

Tinerii au ajuns la volanul unor mașinuțe electrice,pe care le-au parcat în fata CJC.

Alături de Murad se afla și Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la primăria Constanța.

„Este un moment important și am multe emoții. Politicienii constănțeni nu au avut grijă de oraș. E rândul meu să- i ajut pe cei care m-au ajutat. Eu sunt un om de valoare. În județ sunt multe localități uitate. Mă interesează oamenii și zâmbetul copiilor. Voi schimba modul de gândire al funcționarilor publici. Avem nevoie de o schimbare. Cred că a ajuns momentul în care să nu mai avem așteptări de la aceiași oameni îmbrăcați în alte costume.

E nevoie de o piață dinamică, voi da zeci de autorizații de construire ca oamenii să aibă serviciu.Am investit în Constanța, deoarece iubesc acest oraș. Nu promit, dar fac.”, a spus Murad.

„Am curajul să fac ceea ce promit! Aleg constănțenii! Nu fac politică, ci fac management”, a mai adăugat Mohammad Murad.

„Potrivit ultimului sondaj, intre mine și Florin Mițoi e o diferență de 4 procente”, a conchis Murad.





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii