Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT+VIDEO Ovidiu Cupșa își depune candidatura la Primăria Constanța din partea AUR-„Este o zi în care începe o nouă eră pentru Constanța”

ro

29 Apr, 2024 12:54 811 Marime text





Astăzi, 29 aprilie 2024,  la ora 13.00, la Biroul Electoral Municipal, Ovidiu Cupșa își depune candidatura la Primăria Constanța din partea AUR. Cupșa este însoțit de simpatizanții săi.

Lângă Ovidiu Cupșa se află și consilierii locali de pe lista AUR.


„Am depus candidatura pentru primăria Constanta. Este o zi în care începe o săptămâna de sărbătoare, dar și o nouă eră pentru Constanta. Am sperat că partidele care au condus orașul vor veni cu o altă echipă, dar ei vin cu aceiași oameni. Echipa AUR  e singura viabilă pentru oraș, o echipă care va conduce  Constanța după un program de dezvoltare. Viziunea noastră e să schimbăm Constanța în bine. Orașul Constanța care are un potențial de dezvoltare mare are cel mai mic salariu din România. Având Portul Constanța, municipiul trebue să aibă o creștere durabilă. Trebuie sa dezvoltăm programe prin care să arătăm că respectăm tinerii și vârstnicii. Programul nostru e bine gândit și sunt sigur că veți alege o nouă cale", a declarat Ovidiu Cupșa.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii