Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța investește peste 100.000 de euro pentru reparațiile de la Poligonul de tragere

ro

29 Apr, 2024 11:28 366 Marime text
  • Pentru lucrări de reparații generale și de renovare la poligon, IPJ Constanța a pus la bătaie 554.621 de lei fără TVA, adică peste 110.000 de euro, la cursul actual.
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a deschis mai multe proceduri în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice pentru contractarea lucrărilor de reparații la Poligonul de tragere.
 
Conform SEAP, pentru prima parte a lucrărilor, a fost estimată suma de 33.613,45 de lei fără TVA, urmând ca ofertele să fie transmise pe adresa de email a inspectoratului achizitii@ct.politiaromana.ro, iar contractul să fie atribuit prin cumpărare directă, în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
În plus, pentru lucrări de reparații generale și de renovare la poligon, IPJ Constanța a pus la bătaie 554.621 de lei fără TVA, adică peste 110.000 de euro, la cursul actual.
 
Și în acest caz, ofertele trebuie transmise la achizitii@ct.politiaromana.ro, iar contractul va fi atribuit prin cumpărare directă, tot în baza criteriului prețul cel mai scăzut.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Polițiștii protestează din nou în fața sediului IPJ Constanța! (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii