Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat După sesizări la Poliție și la Garda de Mediu s-a făcut curățenie la groapa de gunoi din capătul străzii Vârful cu Dor

ro

01 Jun, 2020 00:00 2240 Marime text
  • Groapă de gunoi improvizată și fără autorizație, fix lângă Adăpostul pentru Animale al Primăriei a fost igienizată
  • Totodată, autoritățile au recunoscut că locul nu este împrejmuit corespunzător, dar acest lucru se va întâmpla pe viitor


La începutul lunii mai, vă prezentam sesizările unui constănțean legate de deșeurile strânse din centrul orașului care erau depozitate la periferie și depozitate într-o groapă de gunoi improvizată și fără autorizație, fix lângă Adăpostul pentru Animale al Primăriei.

La acel moment, reprezentanții municipalității explicau că agenți economici și persoane fizice depozitează deșeuri pe domeniul public de lângă terenul pe care Primăria l-a pus la dispoziție pentru prestatorii noștri. Totodată, autoritățile au recunoscut că locul nu este împrejmuit corespunzător, dar acest lucru se va întâmpla pe viitor.
Între timp, urmare a sesizărilor făcute de constănțeanul supărat la Poliție, la Comisariatul General al Gărzii de Mediu, la Garda de Mediu Constanța și în presă, autoritățile au început într-un final lucrările de curățare a zonei.

“Groapa de gunoi funcționa, evident, fără autorizație, și nicio instituție locală nu s-a autosesizat de ani de zile. Nu este singurul loc din oraș în această situație. Sunt multe spații aflate în delăsare, care devin adevărate focare, periculoase pentru oameni și natură”, afirmă Valentin J., autorul petițiilor către instituțiile statului.




Citește și:

Constănțeanul supărat Unde se află groapa de gunoi improvizată a Primăriei Constanța (foto)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii