Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:56 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Unde se află groapa de gunoi improvizată a Primăriei Constanța (foto)

ro

09 May, 2020 00:00 3251 Marime text

Știați că deșeurile strânse din centrul Constanței sunt duse la periferie și depozitate într-o groapă de gunoi improvizată și fără autorizație, fix lângă Adăpostul pentru Animale al Primăriei? Mașinile de la spații verzi dar și ale contractorilor Primăriei depozitează aproape zilnic deșeuri rezultate din "toaletarea" copacilor și nu numai – scrie Valentin Jalbă din Constanța.
Grămezile de gunoi trec uneori chiar de axul central al drumului public. Periodic, gunoiul este mutat pentru a face loc pentru următoarele transporturi de deșeuri, mai afirmă bărbatul care adaugă că a sesizat și Poliția Locală.

“Prima sesizare am făcut-o pentru prima oară acum aproape un an. Nimic nu s-a schimbat intre timp. Am trimis poze și informații din nou acum 2 săptămâni și iar astăzi. De fiecare dată primesc următorul răspuns: Aspectele semnalate de către dumneavoastră au fost transmise serviciului abilitat. Probabil "serviciul abilitat" îl reprezintă serviciul Spații Verzi, cei care folosesc groapa de gunoi improvizată.Am avut conversații telefonice cu cei de la Poliția Locală. M-au sfătuit sa trimit mail cu detaliile către o adresă a Primăriei. Voi face și asta. Dar cum rămâne cu faptul că Primăria a fost informată de mine încă din iunie 2019 și groapa de gunoi ilegală funcționează în continuare?

Acum câteva zile gunoiul a fost iar mutat, iar de ieri au reapărut mașinile care varsă iar gunoi”, conchide constănțeanul supărat.
Am întrebat municipalitatea care este situația în zona indicate de constănțean. “Tot felul de agenți economici și persoane fizice depozitează deșeuri pe domeniul public de lângă terenul pe care l-am pus la dispoziție pentru prestatorii noștri. Problema este că locul nu este împrejmuit corespunzător, dar acest lucru se va întâmpla. Și Primăria a sesizat Poliția Locală, s-au dat amenzi. Soluția este împrejmuirea acelui teren”, susțin reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: facebook.com/ValentinJalba
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii