Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şah mat în povestea ANI Delicoti câştigă şi recursul în procesul cu prefectul Bola

ro

27 Nov, 2013 00:00 1896 Marime text
Primarul comunei Poarta Albă, democrat liberalul Vasile Delicoti, a câştigat procesul cu reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa, Eugen Bola. Curtea de Apel Constanţa i-a dat câştig de cauză primarului, în procesul intentat Prefecturii, instanţa respingând, pentru netimbrare, recursul formulat de Bola împotriva deciziei de suspendare a ordinului prin care Delicoti fusese eliberat din funcţia de primar. Conform declaraţiilor şefului administraţiei publice locale din Poarta Albă, prefectul judeţului Constanţa nu mai are cale de atac. „Eu am mai avut procese cu Prefectura Constanţa, procese pe care le-am câştigat, dar îmi doresc să nu mai am. Prefectul a făcut greşeala de a se ante-pronunţa în ceea ce mă priveşte. Trebuia să analizeze mai bine speţa fiindcă este, totuşi, reprezentantul Guvernului în teritoriu şi, pe deasupra, avocat”, a precizat Delicoti.
În opinia primarului constănţean, Eugen Bola ar fi dat dovadă de exces de zel în privinţa sa. Nu este chiar oricine, ca să îşi permită să se repeadă, mai ales că e avocat. Trebuia să fie mai rezervat în declaraţii, lucrurile nu se fac la repezeală. Eugen Bola a confundat munca de la Prefectură cu lupta politică”, a conchis Vasile Delicoti.
Amintim că primarul din Poarta Albă a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate pe 3 iulie 2012. Delicoti a declarat, încă de atunci, că va ataca decizia ANI în instanţă pe motiv că nu o consideră legitimă, considerând-o „un abuz, o aberaţie”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii