Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă, trimis în judecată!

ro

11 Jan, 2023 10:26 3688 Marime text


Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia!
 
Edilul este suspectat de purtare abuzivă!
 
Ieri, Judecătoria Medgidia a constatat legalitatea sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în prezenta cauză penală.
 
Pe cale de consecință, instanța a dispus începerea judecăţii.
 
Decizia Judecătoriei Medgidia nu este definitivă!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, Bîju Anca Florina, fostă angajată a Primăriei Poarta Albă, are calitatea de parte vătămată.
 
Contactat telefonic, Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, că infracțiunea reținută de procurori în sarcina sa nu a existat vreodată, subliniind că este nevinovat! 
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Oficial de la Poliție
Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă, cercetat pentru ultraj

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii