Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zyk Truck Terminal SRL își extinde stația de carburanți și fast-foodul de la Poarta Albă

ro

20 Feb, 2023 12:30 1302 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Zyk Truck Terminal SRL, firmă deținută de familia primarului Vasile Delicoti.
 
Mai exact, la mediu a fost depus proiectul privind „Extindere corp c1 existent-stație carburanți și restaurant fast-food, modificare fațade, recompartimentări interioare și modificare învelitoare”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Poarta Albă, str. Calea București, nr.2B.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
 

Zyk Truck Terminal SRL

 
Societate are sediul social pe strada Primăriei nr. 4, din Poarta Albă, județul Constanța, fiind înființată în anul 1992. Asociați în firmă sunt Nicoleta Delicoti – 49,98% și Vasile Delicoti – 50,02%, Nicoleta Delicoti fiind și administratorul societății. În anul 2021, societatea a raportat 27 de salariați, la o cifră de faceri de 8 milioane lei și un profit de 403.289 lei.
 
Delicoti Vasile mai apare ca asociat în DMH Pacific SRL și în ZYX Oil SRL, iar Nicoleta Delicoti apare asociat în Geos SRL, DMH Pacific SRL, ZYX Oil SRL, Turqoise Style and Beauty SRL și în Deli Agro SRL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii