Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Poarta Albă Vasile Delicoti anunță când va fi disponibil viitorul corp al Școlii Gimnaziale nr. 1 din comună (VIDEO)

ro

03 Jun, 2022 00:00 2972 Marime text
  • Lucrările de asfaltare ar urma să fie finalizate la anul, pe când corpul nou de la școală ar trebui să fie pregătit pentru primirea elevilor în toamna aceasta
 
Primăria comunei Poarta Albă continuă să dezvolte și să implementeze proiectele pentru creșterea calității vieții în localitate. Așa cum ne-a povestit primarul comunei, Vasile Delicoti, două proiecte ample sunt acum în desfășurare, pe lângă multe altele, iar acestea vizează partea de asfaltare a străzilor din comună, pe care edilul le dorește finalizate în totalitate până la anul.
 
Al doilea proiect vizează generațiile viitoare, deci este vorba de investiția de la Școala Generală nr. 1, unde se lucrează la edificarea unui nou corp, pe care primarul îl dorește gata din această toamnă.
 
„Avem mai multe proiecte, dar cel mai importante care contează foarte mult pentru cetățeni, este vorba de proiectul de asfaltare, asfaltarea tuturor străzilor care mai trebuiesc asfaltate. Se lucrează în forță, pe zona staului vechi. (...) Continuăm și cu celelalte străzi, în cel mult un an de zile să avem totul asfaltat.
 
Un alt proiect, care merge foarte bine, este vorba de o extindere și o reabilitare a corpului C1 al Școlii Generale nr. 1. După un an de multe zbateri, unde constructorul nu a avut forța necesară să meargă cu lucrările în ritmul necesar, acum s-a mobilizat, a adus mai multe forțe, iar lucrurile merg mult mai bine. În septembrie, cu siguranță, vom intra în această nouă clădire. Copiii se înmulțesc, avem marele avantaj că la noi numărul copiilor crește, nu scade, crescând și populația, iar acest lucru nu face decât să ne bucure, iar noi încercăm să le facem condiții pentru ca fiecare clasă să poată funcționa. La noi învață doar dimineață, noi nu avem două cicluri, pentru că randamentul este mult mai mare dimineața”, a spus edilul din Poarta Albă, Vasile Delicoti.
 
Mai multe detalii despre proiectele pe care le are în plan primăria regăsiți în filmarea de mai jos:

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Ceremonie de comemorare a eroilor la Memorialul Poarta Albă

 
 
 
 
 
                                  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii