Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, dizolvă una din firmele deținute

ro

12 Feb, 2024 10:13 1428 Marime text

 
Societatea Zyx Oil S.R.L. a adoptat hotărârea nr. 1/27.12.2023 a adunării generale a asociaţilor, cu sediul în Poarta Albă, bloc 1, judeţul Constanţa. Decizia s-a afișat în Monitorul Oficial al României pe 8 februarie 2024.
 
Ședința s-a ținut în data de 27.12.2023, la adunarea generală fiind reprezentant întregul capital social.
 
Delicoti Nicoleta (50% din capitalul social) şi Delicoti Vasile (50% din capitalul social) declară că prezenta hotărâre s-a adoptat cu respectarea tuturor cerinţelor legale şi statuare şi au hotărât următoarele:
 
„Art. 1. Dizolvarea şi lichidarea Societăţii ZYX OIL - S.R.L., în temeiul art. 235 şi art. 227 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Art. 2. Declarăm că societatea nu are active, nu există bunuri în patrimoniul societăţii.
Art. 3. Actualizarea datelor de identificare ale asociaţiilor conform cărţilor de identitate
Art. 4. Ca urmare a actualizării datelor de identificare a asociaţiilor se va actualiza şi înregistra la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a Actului constitutiv al ZYX OIL - S.R.L.
Art. 5. Restul prevederilor din actul constitutiv rămân neschimbate până la data radierii societăţii.
 
Art. 6. Se împuterniceşte Delicoti Nicoleta, să reprezinte societatea, să semneze şi să depună la Oficiul Registrului Comerţului cererea de depunere şi menţionare acte, precum şi toate celelalte acte şi înscrisuri necesare înregistrării şi publicării hotărârii conform legii”.
 
Potrivit termene.ro, Zyx Oil SRL există pe piață din anul 2005, are sediul în comuna Poarta Albă, județul Constanța și obiectul de activitate este „comerț cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate”. Zyx Oil SRL a realizat un profit de 453.402 lei în anul 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Vasile Delicoti. Primarul din Poarta Albă este asociat în trei firme (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii