Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre s-a răzgândit din nou Simona Halep va fi numită cetăţean de onoare al municipiului Constanţa

ro

11 Jun, 2014 00:00 2295 Marime text
Primarul Radu Mazăre a anunţat, ieri, că în proxima şedinţă a Consiliului Local Municipal Constanţa, tenismena Simona Halep va fi numită cetăţean de onoare al municipiului Constanţa. Asta deşi în primăvara acestui an, acelaşi Radu Mazăre refuza acordarea titlului respectiv sportivei constănţene de renume internaţional. „Stai, că mai are cale lungă, nu ştiu, o să ne gândim, dar eu spun ce a spus cel mai mare tenisman, unul din top (n.r. Ion Ţiriac). Sigur, Simona e foarte bună, e viitorul României, dar... mai are mult. Să vedem“, declara, la momentul respectiv, şeful administraţiei publice locale constănţene. Ieri însă, Mazăre a revenit asupra deciziei, anunţând: „Am stimulat-o. În prima şedinţă de Consiliu Local, o facem cetăţean de onoare, pentru că merită“.
Amintim că Simona Halep a devenit, în luna martie, cetăţean de onoare al judeţului Constanţa, în urma unei hotărâri a Consiliului Judeţean Constanţa. Ea a primit, cu această ocazie, o diplomă şi o plachetă, care au fost însă ridicate de tatăl său, Stere Halep.
Tenismena Simona Halep s-a născut în septembrie 1991, la Constanţa. În urma performanţei de la Roland Garros, ea a urcat pe locul 3 în ierarhia WTA. De-a lungul carierei sale, a câştigat şapte turnee WTA la simplu, cele mai importante fiind obţinute la categoria Premier, de la New Haven şi Moscova, dar şi în cadrul Turneului Campioanelor, de la Sofia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii