Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Tehnologic „Ion Bănescu“ Mangalia cumpără smartlab cu 100.000 de euro, prin PNRR (DOCUMENT)

ro

01 May, 2024 10:29 595 Marime text

 
  • Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
Liceul Tehnologic „Ion Bănescu“ Mangalia caută firmă de la care să achiziționeze smartlab, cu peste 107.000 de euro, la cursul actual.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că finanțarea este asigurată din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.
 
Titlul contractului este „Achiziție smartlab“, achiziția fiind împărțită în șapte loturi (Echipament IT&C, Echipamente audio-video, Echipamente 3D, Kituri robotice, Pachete software, Mobilier, Echipamente educaționale).
 
Valoarea totală estimată a investiției este de 532.224,75 de lei fără TVA, adică peste 107.000 de euro, la cursul actual.
 
Contractul va fi atribuit prin procedura simplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 mai 2024, ora 15.00, pentru toate loturile, urmând ca acestea să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 24 noiembrie 2024.
 
Potrivit SEAP, persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea achiziției, sunt următoarele: Barabas Virginica-director, Vasilescu Roxana-Violeta-director adjunct, Costea Ileana- profesor, Anton Daniela- profesor, Terente Vasile-Eugen- profesor, STERE Otilia-Cornelia- informatician.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria 23 August cumpără cu aproape 120.000 de euro mobilier școlar pentru Școala Gimnazială „George Coșbuc“, prin PNRR (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii