Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceremonie dedicată Zilei Eroilor. Primăria Cumpăna i-a premiat pe cei doi veterani de război din localitate (galerie foto)

ro

18 May, 2018 00:00 1953 Marime text
În fiecare an, sărbătoarea Înălţării Domnului este marcată de comunitatea locală din Cumpăna. Locuitorii comunei s-au strâns, cu mic, cu mare, la Monumentul Eroilor din faţa Casei de Cultură Cumpăna, pentru a participa la cinstirea memoriei celor care şi-au dat viaţa pentru ţară. Elevii şi preşcolarii au animat atmosfera prin prezenţa lor. Manifestarea dedicată eroilor neamului a început la ora 11.00, cu intonarea Imnului de Stat, fiind urmată de un ceremonial religios de pomenire a ostaşilor căzuţi în luptă.
 
După intonarea Imnului de Stat, preoţii din comuna Cumpăna au oficiat slujba religioasǎ. Primarul comunei, ec. Mariana Gâju, a rostit o alocuţiune prin care a evocat faptele de vitejie ale ostaşilor români şi importanţa jertfei lor. Ulterior, cei prezenţi au depus coroane de flori Monumentul Eroilor din faţa Casei de Cultură Cumpăna.
 
Primăria Cumpăna nu a uitat nici de cei doi veterani de război din localitate, Ion Ceapă şi Gheorghe Crăciun, pe care i-a premiat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii