Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

17 Apr, 2024 17:00 708 Marime text
 

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale primarilor, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna.
 
În declarația de avere completată pe 7 iunie 2023, Sorin - Daniel Nicolae a menționat un apartament, un autoturism și un credit bancar.

Apartamentul este în municipiul Constanța, are suprafața de 72,53 metri pătrați, a fost dobândit în 2022, prin contract de vânzare - cumpărare, și este deținut de Sorin - Daniel Nicolae și de soția acestuia, Marilena - Laura Nicolae, cotă parte 50%.
  
Autoturismul este marca Kia Sportage, an de fabricație 2021 și a fost dobândit prin contract de vânzare - cumpărare. 
 
Creditul bancar a fost contractat în anul 2022, la BRD, și este scadent în 2027, având valoarea de 55.000 de lei.  

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Sorin - Daniel Nicolae a înscris sume provenite din salarii și din alte surse, astfel: salarii - Sorin - Daniel Nicolae - 65.567 lei (raport de serviciu Comuna Cumpăna), Marilena - Laura Nicolae - 54.715 lei (raport de serviciu Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială); din alte surse - câte 2.916 lei (alocație, pentru fiecare dintre cei doi copii).

Ca interese, Sorin - Daniel Nicolae a declarat, în domentul completat pe 31 mai 2023, calitatea de membru SCOR (Sindicatul Național Solidaritatea Comunelor și Orașelor din România).
 
Declarații anterioare

În declarația de avere completată pe 14 iunie 2022, Sorin - Daniel Nicolae a înscris autoturismul Kia Sportage, în vreme ce veniturile familiale au fost: salarii - Sorin - Daniel Nicolae - 83.272 lei (raport de serviciu Comuna Cumpăna), Marilena - Laura Nicolae - 55.348 lei (raport de serviciu Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială); din alte surse - câte 2.568 lei (alocație, pentru fiecare dintre cei doi copii). În documentul completat pe 31 mai 2022, secretarul general al Primăriei Cumpăna nu a declarat interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Sorin - Daniel Nicolae.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarații de avere Constanța
Marian Cara-Dima, secretar general la Primăria Rasova, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii