Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Iată de unde cumpără Primăria Cumpăna echipamente digitale pentru unitățile de învățământ (DOCUMENT)

ro

20 Apr, 2024 16:40 1567 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției este de 1.495.885,29 lei.


Primăria comunei Cumpăna, județul Constanța, a atribuit un contract ce vizează furnizarea de echipamente digitale din cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Cumpăna, județul Constanța”.


Valoarea totală a achiziției este de 1.495.885,29 lei. Firma câștigătoare este Elsaco Solutions SRL, contract ce a fost atribuit pe 15 aprilie 2024.

 

Elsaco Solutions SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în județul Botoșani, pe strada Mihai Eminescu, conform termene.ro.

  
Asociați sunt Popa Doru, care este și administrator  cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, Parfenov Petru, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, Jitaru Ovidiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, Iftime Valeriu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 40%.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).
 
Pe anul 2022, firma a raportat 48 de salariați, 84,3 milioane lei cifră de afaceri și un profit de peste 9 milioane de lei.
 
Iftime Valeriu mai apare în firmele Elsaco Engineering SRL, Vestra Industry SRL, Smart Eco Plus SRL, Termocoop SRL, BTWM 400SRL, Fotbal Club Botoșani SA și Elsaco Electronic, Ovidiu Jitaru este în Vestra Industry SRL, Elsaco International SRL, Elsaco Business Software SRL, Vestra Industry SRL, Smart Eco Plus SRL, Elasco Engineering SRL, Termocoop SRL, Biziteam SRL, BTWM 400 SRL, Fotbal Club Botoșani SA, Elsaco Electronic SRL și Elsaco Energie Verde 1 SRL. Petru Parfenov mai apare în Smart Eco Plus SRL, Elsaco International SRL, Elsaco Business Software SRL, Vestra Industry SRL, Elsaco Engineering SRL, Termocoop SRL, Fotbal Club Botoșani SA, Elsaco Electronic SRL, BTWM 400 SRL, Elsaco Energie Verde 1 SRL. Doru Popa apare în Smart Eco Plus SRL, Elsaco International SRL, Elsaco Business Software SRL, Vestra Industry SRL, Elsaco Engineering SRL, Termocoop SRL, Fotbal Club Botoșani SA, Elsaco Electronic SRL, BTWM 400 SRL, Elsaco Energie Verde 1 SRL.
 

 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Declarații de avere Constanța Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii