Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul deţinut de Bueno Comp SA, pe ordinea de zi a şedinţei CJC (document)

ro

17 Dec, 2018 00:00 3478 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Constanţa din data de 19 decembrie 2018 se află şi proiectul de hotărâre privind emiterea acordului Consiliului Judeţean Constanţa pentru SC Bueno Comp SRL, în vederea realizării lucrărilor de „alimentare cu energie electrică, obiectiv cu destinaţia restaurant“. Iniţiatorul proiectului este preşedintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu.
 
„Societatea E-Distribuţie SA, prin Bueno Comp SA, a solicitat emiterea acordului Consiliului Judeţean Constanţa pentru realizarea lucrărilor de alimentare cu energie electrică la obiectivul cu destinaţie restaurant, necesar în scopul obţinerii autorizaţiei de construire. În vederea realizării lucrărilor, SC Bueno Comp SRL a obţinut certificatul de urbanism nr. 1360/02.04.2018, emis de Primăria Municipiului Constanţa. Suprafaţa de teren pe care se propune traseul lucrărilor se află în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa, conform prevederilor HG 755/2013 „privind trecerea imobilului Palatul Administrativ, proprietate publică a statului situat în municipiul Constanţa, din administrarea Instituţiei Prefectului - Judeţul Constanţa în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa“. Prin adresa înregistrată la Consiliul Judeţean Constanţa cu nr. 25290/26.09.2018, Ministerul Finanţelor Publice, titularul dreptului de proprietate al imobilului Palat Administrativ, se transmite că titularul dreptului de administrare, respectiv Consiliul Judeţean Constanţa, în temeiul propriului său drept, poate emite acordul pentru realizarea lucrărilor pe care E-Distribuţie SA prin Bueno Comp SRL doreşte să le execute“, se arată în expunerea de motive a proiectului.
 
Astfel, ţinând cont de prevederile art. 621 alin. (1) din Codul Civil, conform cărora „proprietarul este obligat să permită trecerea prin fondul său a reţelelor edilitare ce deservesc fonduri învecinate sau din aceeaşi zonă, de natura conductelor de apă, gaz sau altele asemenea, a canalelor şi a cablurilor electrice, subterane ori aeriene, după caz, precum şi a oricăror alte instalaţii sau materiale cu acelaşi scop“; dar şi de prevederile art. 12 alin. (2) lit. e) din Legea nr. 123/2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale, conform cărora „asupra terenurilor şi bunurilor proprietate publică sau privată a altor persoane fizice ori juridice şi asupra activităţilor desfăşurate de persoane fizice sau juridice în vecinătatea capacităţii energetice, se instituie limitări ale dreptului de proprietate în favoarea titularilor autorizaţiilor de înfiinţare şi de licenţe care beneficiază de [...] dreptul de acces la utilităţile publice“, proiectul de hotărâre privind emiterea acordului Consiliului Judeţean Constanţa pentru SC Bueno Comp SRL, în vederea realizării lucrărilor de alimentare cu energie electrică, obiectiv cu destinaţia restaurant, a fost elaborat atât în considerarea aspectelor de ordin practic, cât şi în considerarea şi cu respectarea prevederilor legale, motiv pentru care se propune adoptarea acestuia în forma prezentată.
 
Reamintim că certificatul de urbanism nr. 1360 din data de 2.04.2018, emis pentru investitorul Bueno Comp SRL, constă în „Alimentare cu energie electrică obiectiv cu destinaţie restaurant“ pentru obiectivul situat pe bulevardul Tomis nr. 55.

Bueno Comp SRL, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2002, Bueno Comp SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Stelian Bucovală şi Enache Bucovală, fiecare cu 50% din capitalul social. Tot ei sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de „restaurante“.
 
Bueno Comp SRL are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, strada Ştefan cel Mare nr. 6A; Mamaia, zona Jupiter - Junona; municipiul Constanţa, Satul de Vacanţă, Complex Comercial Migas Real, Căsuţa 3; municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 55. În anul fiscal 2014, Bueno Comp SRL, cu 78 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 3.466.697 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea a avut 83 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 5.697.017 lei şi un profit de 1.091.370 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 a firmei este următoarea: 81 de salariaţi, o cifră de afaceri de 7.620.963 de lei şi un profit de 2.190.813 lei.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta proiectul de hotărâre la care facem referire în articol.
 
Citeşte şi:
 
Bueno Comp SRL, tot mai apoape de realizarea blocului de lângă Lupoaică
 
Patronii de la Bueno, un nou demers pentru un imobil în zona Lupoaică din Constanţa. Ce au solicitat investitorii (document)
 
Patronii de la Bueno, un nou demers pentru ridicarea unui bloc în zona Lupoaică din Constanţa. Cum va arăta imobilul (galerie foto+document)
 
Cum va arăta blocul ridicat de patronii de la Bueno în zona Lupoaică din Constanţa. Imagini în premieră (galerie foto)

Constănţeanul supărat Cum se construieşte la Constanţa peste ruine antice cu avizul ministrului Culturii (document)
 
USR Constanţa face apel către consilierii locali municipali şi către primarul Făgădău să nu aprobe PUD-ul celor de la Bueno Comp SRL (document)

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii