Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria vrea să actualizeze Planul Urbanistic General al municipiului Constanţa

ro

07 Jun, 2018 00:00 3486 Marime text
Primăria intenţionează să actualizare Planul Urbanistic General al municipiului Constanţa în vigoare, aprobat prin HCL nr. 653/1999, cu valabilitate prelungită prin HCL nr. 77/2011, HCL nr. 81/2013 şi HCL nr. 327/18.12.2015.
 
Având în vedere pregătirea achiziţiei privind actualizarea Planului Urbanistic General al municipiului Constanţa, prin raportarea la obiectul contractului de achiziţie publică, şi pentru a informa operatorii economici cu privire la planurile de achiziţie şi cerinţele avute în legătură cu acestea, autoritatea contractantă Municipiul Constanţa iniţiază prezenta consultare a pieţei. Se solicită prezentarea unei oferte de preţ privind procedura de achiziţie pentru actualizarea PUG-ului municipiului Constanţa. Operatorii economici interesaţi vor trimite pe adresele de email: arhitect.sef@outlook.com şi strategiiurbane@primaria-constanta.ro o ofertă de preţ privind procedura de achiziţie pentru actualizarea PUG-ului municipiului Constanţa (în format doc/docx).
 
Autoritatea contractantă va invita operatorii economici la sediul acesteia din Constanţa, bd. Tomis nr. 51, la o dată care va fi stabilită de comun acord, pentru a consulta tema de proiectare în vederea elaborării documentaţiei de actualizare a Planului Urbanistic General, elaborată în baza contractului nr. 26594/19.02.2016, şi a documentelor anexe actualului PUG, aprobat prin HCL nr. 653/1999.
De asemenea, vor avea loc şi discuţii care privesc cerinţele specifice ale beneficiarului. Ulterior procesului de consultare, autoritatea contractantă va elabora un caiet de sarcini care va descrie funcţionalităţile solicitate conform propriilor necesităţi, se arată într-un anunţ al municipalităţii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii