Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Geodata Services SRL va actualiza Planul Urbanisitic General al comunei Pecineaga, în format digital (DOCUMENT)

ro

05 Feb, 2024 14:46 698 Marime text
  • Geodata Services SRL este deținută și administrată de Daniela Cristina Stoicescu.
Geodata Services SRL din București și-a adjudecat de la Primăria Comunei Pecineaga contractul pentru serviicile de actualizare și completare, în format digital, a Planului Urbanistic General al comunei.
 
Informația a apărut în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind depusă o singură ofertă pentru contract.
 
Valoarea totală a achiziției este de 440.827,79 de lei fără TVA, adică circa 89.000 de euro la cursul actual, inițial contractul fiind estimat la 443.043 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Denumirea achiziției este „Elaborarea în format digital a documentației de amenajare a teritoriului și de urbanism – Plan Urbanistic General pentru comuna Pecineaga, județul Constanța“, finanțarea fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
 
În descrierea contractului se precizează că „obiectul contractului este constituit de prestarea serviciilor de elaborare/actualizare/transpunere Plan Urbanistic General în format GIS“.
 
Autoritatea contractantă a făcut precizarea că „printre activitățile ce se vor realiza în cadrul contractului, redăm urmatoarele: Elaborare studii de fundamentare, Analiza diagnostic multicriteriale integrate/Analiza SWOT, Elaborare propuneri de Plan Urbanistic General și Regulament Local de Urbanism-versiune finală“.
 
De asemenea, contractul presupune și „transpunerea documentației PUG în format compatibil GIS și, de asemenea, se vor furniza licențe pentru următoarele produse GIS de bază: Aplicația GIS server, Portal GIS intern, Portal GIS extern, GIS mobil, Modul 3D, etc.“.
 
Despre Geodata Services SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 5 februarie 2024, Geodata Services SRL a fost înființată în anul 2018, are sediul social în București, Sector 1, strada Tăbliței, nr. 1 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are un punct de lucru și în Ploiești.
 
Asociat unic și administrator al Geodata Services SRL este Daniela Cristina Stoicescu, al cărei nume se regăsește și în Inov Electric SRL, C.D.C. Visual Network SRL, Inov Ecosystems SRL și Soho Engineering SRL, toate din București.
 
Potrivit termene.ro, Geodata Services SRL figurează cu 466 de achiziții directe (Comuna Cocu, Comuna Horodnic de Jos, Comuna Pecineaga printre autoritățile contractante) și 21 de contracte publice (Comuna Pecineaga, Comuna Matca, Ministerul Dezvoltării printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 14 angajați, profit peste 2,85 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 7,96 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce firmă se va ocupa de lucrările iluminatului public din comuna Pecineaga, județul Constanța?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii