Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Lumina, județul Constanța, contract cu o firmă din Galați. Iată ce achiziționează

ro

03 Mar, 2024 11:57 692 Marime text
Pe platforma SEAP, în deliberare, se află procedura de cumpărare directă inițiată de Primăria comunei Lumina, județul Constanța, ce vizează servicii de transpunere PUG în Sistem Informatic Geografic – GIS.
 
Atribuirea s-ar fi efectuat pe 29 februarie 2024, valoarea achiziției fiind de 260.000 lei, firma câștigătoare fiind ANARECAD SRL. Operațiile ce vor fi efectuate vor consta în integrarea tuturor planșelor aferente Planului Urbanistic General al comunei într-un Sistem Informatic pentru care se va crea o bază de date în care vor fi cuprinse informații din părțile scrise ale documentației urbanistice menționate mai sus, aceasta fiind în final integrată în P.A.T. J. Acestea vor fi realizate în conformitate cu normele tehnice din 15 mai 2023 pentru realizarea seturilor de date spaţiale aferente planurilor de amenajare a teritoriului judeţean.
 
ANARECAD SRL
 
Firma este fondată în anul 2016, iar conform termene.ro, pe anul 2022 au fost raportați 7 salariați, o cifră de afaceri de 1,5 milioane lei și un profit de 217.446 lei. Sediul social este pe strada Română din Galați. Asociați în companie, cu cote egale, sunt Trif Adelina și Trif Justinian-Petru. Cel din urmă este administrator. Adelina Trif mai apare în Argovia Management SRL.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O firmă din Galați întocmește nomenclatorul stradal al comunei constănțene Fântânele
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii