Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă actualizarea și transpunerea în format GIS a Planului Urbanistic General al comunei Agigea?

ro

15 Jun, 2023 00:00 1536 Marime text
  • Primăria Agigea a scos la licitație contractul de finalizare a actualizării și transpunerea în format GIS a Planului Urbanistic General al comunei, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C10 – Fondul local
  • Valoarea totală estimată este de 443.043 lei fără TVA
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28.06.2023, ora 15:00 în SEAP
 
 

 
 
Primăria Agigea a scos la licitație contractul de finalizare a actualizării și transpunerea în format GIS a Planului Urbanistic General al comunei, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C10 – Fondul local.

Valoarea totală estimată este de 443.043 lei fără TVA.

Ofertanții, asociații, terții susținători și subcontractanții nu trebuie să se regăsească în situațiile de conflict de interese definite la art. 59 si 60 din Legea 98/2016.

Numele persoanelor care dețin funcții de decizie in cadrul autorității contractante cu privier la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt : Cîrjaliu Cristian Maricel - Primar; Lăsculescu Ana- șef Serviciu Financiar Contabilitate ; Cazacu Ana Maria- Administrator public, Lupu Oana- șef Tehnic Investitii, Telișcă Florența- Arhitect șef  și Diaconu Andrada-Livia- Secretar general al UAT Agigea. Persoana cu funcție de decizie furnizor de achiziții este Lupu Oana Mihaela – șef Tehnic Investiții/ Responsabil achiziții.

Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) au prestat servicii similare în valoare cumulată de cel puțin 443.043 lei fără TVA .

Cerinta se poate demonstra prin însumarea valorilor serviciilor similare prestate în perioada de referință, la nivelul unui contract sau maximum 3 contracte.

Capacitatea tehnică si/sau profesională a operatorului economic poate fi sustinută în conformitate cu art.182 din Legea nr.98/2016.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28.06.2023, ora 15:00 în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Prefectura Constanța mai pierde un proces care vizează primăria Agigea!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii