Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru Alexandra. Împotriva unui stat nepăsător - protest în fața Prefecturii Constanţa

ro

27 Jul, 2019 20:41 3115 Marime text
La această oră, se desfășoară în fața Prefecturii județului Constanța o manifestare organizată în memoria Alexandrei, victima odioasei crime de la Caracal. Inițiativa, denumită Pentru Alexandra. Împotriva unui stat nepăsător, a fost a comunității Rezistența Constanța.

Pe pagina de Facebook a lui Cristi Stancu, participant la manifestare, stă scris:

Statul român a murit! Și nu oricum, ci a fost asasinat. Din nepăsare și abia mai apoi din corupție. Căci nepăsarea a permis corupției endemice să se instaleze adânc și să nu mai plece. Da, statul a fost răpit, violat, legat cu sârmă, tranșat în bucăți și dizolvat. E mort, kaput, îngropat. Sistemul juridic, sistemul de sănătate, infrastructura și serviciile de urgență nu mai merg. Au picat. In serie. Fail. Error 019. Ne revedem la vot. Poate că data viitoare când te sperie Soros sau ambasadele străine, ar trebui să te intrebi dacă nu cumva ți-ai luat țeapă fix de la ai tăi. Și ce țeapă... Iar cand mai vrei sa urinezi pe el de vot, abține-te! Măcar până trece scrutinul.

Sursă foto: Facebook/crististancu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 28 Jul, 2019 10:33 Desteptii astia de ce nu protesteaza in fata Procuraturii? sper ca o faca cu sinceritate si nu impinsi de alte interese.Ce treaba are prefectura?