Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Digital Tehno Plus SRL a semnat cu CJC Constanța. Firma va repara stemele de detectare incendiu, instalate în Centrul Militar Zonal și Pavilionul Expozițional (DOCUMENT)

ro

14 Apr, 2024 11:03 489 Marime text
  • Digital Tehno Plus SRL va repara sistemele de detectare incendiu, instalate în Centrul Militar Zonal Constanța și Pavilionul Expozițional Constanța.
  • Achiziția s-a făcut prin negociere directă cu Consiliul Județean Constanța, autoritate contractantă.
  • Cele două contracte au o valoare de 7.168,32 lei.
  • Firma Digital Tehno Plus SRLeste deținută de Cristian Rozor, care este și administrator alături de Diana Alexandra Zelca. 

Consiliul Județean Constanța va repară sistemele de detectare incendiu, instalate în Centrul Militar Zonal Constanța și Pavilionul Expozițional. În acest sens, autoritatea contractantă a atribuit, pe data de 4 aprilie anul curent, prin negociere directă, contractul cu două loturi societății Digital Tehno Plus SRL.  

Contractul „Servicii de întreținere și reparație a sistemelor de detectare, Lot 2, Centrul Militar Zonal Constanța“ are o valoare de 2.759,68 lei. În cadrul contractului, CJC va achiziționa servicii de întreținere și reparație a sistemelor de detectare, semnalizare și avertizare în caz de incendiu, precum și de asigurare a iluminatului de siguranță, semnalizare și continuarea lucrului la Lot 2 - Centrul Militar Zonal Constanța, situat pe strada Mircea cel Bătrân nr.106. Contractul va fi executat în perdioada 01.05.2024 - 31.12.2024.   
 
Și contractul „Servicii de întreținere și reparație a sistemelor de detectare incendiu, Lot 1. Pavilionul Expozițional“, în valoare de 4.408,64 lei, a revenit firmie Digital Tehno Plus SRL.
 
În cadrul contractului, CJC va achiziționa servicii de întreținere și reparație a sistemelor de detectare, semnalizare și avertizare în caz de incendiu, precum și de asigurare a iluminatului de siguranță, semnalizare și continuarea lucrului la Lot 2 - Pavilionul Expozițional Constanța din bulevardul Mamaia, nr. 331 A. Contractul va fi executat în perdioada 01.05.2024 - 31.12.2024.   


Despre Digital Tehno Plus SRL

 
Potrivit termene.ro, Digital Tehno Plus SRL are sediul în Constanța, pe strada Poporului nr. 88, obiectul de activitate este „lucrări de instalații electrice” și a fost fondată în 2004.
 
Firma este deținută de Cristian Rozor, care este și administrator alături de Diana Alexandra Zelca.  Potrivit termene.ro, Cristian Rozor figurează și în Miti Instal SRL (radiată) și Pimco Invest SRL. La rândul ei,  numele Dianei – Alexandra Zelca apare în firma Pimco Invest SRL.
 
Digital Tehno Plus SRL a câștigat 12 licitații publice.  Firma cu 14 salariați a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 4.395.476 de lei și un profit de 2.026.905 lei. 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a celor două contracte, publicate pe SEAP.
    
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Consiliul Județean Constanța achiziționează aparatură IT în vederea îmbunătățirii actului educațional. Sunt vizate școlile speciale din subordinea instituției!
  
Licitații publice: CJC a suplimentat cu 10% contractul pentru documentațiile care vor sta la baza reabilitării sitului arheologic de la Cetatea Histria (DOCUMENTE)
 
Sucursala CF Constanța cumpără servicii de reparații, revizii tehnice și service pentru sistemele de detecție semnalizare a incendiilor. Cine sunt câștigătorii (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii