Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

ro

27 Mar, 2024 17:00 760 Marime text
Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
  • Este vorba de un contract ce vizează concerte artistice organizate cu începere de la 1 mai până pe 30 septembrie.
 
Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a achiziționat, prin cumpărare directă, servicii de concerte artistice, ce s-a afișat pe platforma SEAP pe 26 martie 2024.
 
Valoarea achiziției este de 195.000 lei, iar firma câștigătoare este Music Sound Explorer SRL. Este vorba de un contract ce vizează concerte artistice organizate cu începere de la 1 mai până pe 30 septembrie.
 
Durata concertelor: minim 90 de minute, maxim 120 minute. Vor concerta unul sau mai mulți artiști de categoria 1 (solo sau band), ca de exemplu: Ovidiu Lipan (Țăndărică) & Fanfara 10 Prăjini, Holograf, Vunk, Diana Matei și Taraful Cleante, Connect- R, Keo, Alexandra Ungureanu, Irina Rimes, Mihai Mărgineanu, Proconsul, etc.
 
Firma este fondată în anul 2014, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat o cifră de afaceri de 298.485 lei. Profitul a fost de 77.133 lei. Sediul social este în Câmpia Turzii, județul Constanța, pe strada Tudor Vladimirescu. Impresarul Radu Groza este asociat unic și administrator. El mai apare ca asociat unic și administrator în firma Golden Media – Events & Concerts SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii