Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furnizare de combustibil și servicii de spălare auto pe bază de carduri cumpărate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” (DOCUMENTE)

ro

28 Mar, 2024 11:41 470 Marime text
Foto: Pexels

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” a încheiat un contract prin cumpărare directă cu firma Artoil, din Timișoara.
 
Obiectul contractului este reprezentat de vânzare de combustibil pe bază de carduri de alimentare în valoare de 150.000 de lei/an. Cardurile vor fi activate de asemenea pentru servicii de spălare autoturisme la partenerii cu care colaborează pe baza cardurilor în limita a 4.000 lei/an.
 
Contractul se încheie pe o perioadă de 12 luni și are o valoare de 154.000 de lei.
 
Pe 27 martie, atribuirea a fost publicată în SEAP.
 
Despre Artoil
 
Conform termene.ro, Artoil SRL are sediul pe strada Grigore T. Popa nr. 81, este pe piață din anul 2012 și obiectul de activitate este „comerț cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate”.
 
Conform sursei menționate, cu câte 50% din părțile sociale, figurează ca asociați Alexandra Elena Bunceanu și Marius Alex Bunceanu. Ei sunt și administratorii firmei.
 
Artoil SRL a terminat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste un miliard de lei, un profit de peste 17 milioane de lei și o medie de 39 de angajați.
 
Conform licitatiapublica.ro, firma are încheiate 369 de cumpărări directe la nivelul țării și 10 la nivelul județului Constanța. Primul contract datează din ianuarie 2018 și a fost parafat cu Servicii Publice de Mentenanță Mihail Kogălniceanu SRL.
 
Toate cumpărările directe ale Artoil pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Licitații Constanța Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“ a semnat cu Iridex Group Salubrizare SRL. Contract de peste 35 de milioane de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii