Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ITM Constanța, despre trei accidente de muncă, produse săptămâna trecută

ro

05 Sep, 2019 08:02 2485 Marime text
În data de 28.08.2019 ora 14:20 la SC DEDEMAN SRL – DEPOZIT TERMICE a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporara a capacitatii de munca a unui angajat.
 
Lui M. A., angajat în funcţia de manipulant marfă, în vârstă de 30 de ani, în timpul desfăşurării activităţii, lucrătorul s-a accidentat la piciorul stâng. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.    
 
În data de 29.08.2019 ora 11:15 la SC IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat.
 
Lucratorului operativ pentru autocompactoare, P. R-M, în vârstă de 53 de ani, în timpul desfăşurării activităţii, lucrătorului i s-a facut rău. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Municipal Mangalia pentru acordarea îngrijirilor medicale.    
 
În data de 29.08.2019 ora 16 la SC GNF BAKERY PRODUCTS SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a unui angajat.
Lui E. P., şofer în vârstă de 38 ani în timpul deplasării a călcat strâmb. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale.    
 
Evenimentele sunt în curs de cercetare de catre o comisie numită de către cele trei societăți, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetarii dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi inaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii