Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată ordinea de zi! A fost convocată AGEA a Millenium Global Development, administrată de fiica Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu

ro

21 Sep, 2016 00:00 3368 Marime text
Administratorul unic al Millenium Global Development SA convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) la data de 14.10.2016, ora 11.00, la sediul societăţii, situat în Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264, Complex Sportiv Badea Cârţan. În situaţia în care nu sunt întrunite condiţiile de validitate prin neîndeplinirea cvorumului de prezenţă, AGEA va fi reprogramată la data de 21.10.2016, ora 11.00, la aceeaşi adresă şi cu aceeaşi ordine de zi. Precizăm că pe ordinea au fost incluse trei puncte: predarea acţiunilor către acţionari, înscrierea acestora în Registrul acţionarilor şi diverse.

Despre Millenium Global Development SA  

Millenium Global Development SA a fost înregistrată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264. Firma are un capital social subscris de 1.600.000 de lei, integral vărsat, compus din 25.000 de acţiuni. Asociaţi în Millenium Global Development SA sunt Georgiana-Andreea Şerban, născută pe 5.08.1982, în Constanţa, cu 28,33% din capitalul social, şi Listă Acţionari Persoane Fizice (cinci persoane), cu 71,67% din capitalul social. Persoană împuternicită a firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, este Galactica House SRL, reprezentată prin Georgiana Andreea Şerban. În anul 2015, potrivit date-financiare.ro, societatea Millenium Global Development SA, cu un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 455.080 de lei şi un profit net de zero lei. În anul 2014, cifra de afaceri înregistrată a fost de 368.952 de lei, iar profitul net, 276.712 lei.
 
Reamintim că Georgiana Andreea Şerban este fiica Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu, care este judecată alături de fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, la Tribunalul Constanţa, în dosarul privind terenurile din staţiunea Mamaia.
 
Galactica House SRL are sediul în Constanţa, strada Pescarilor. Firma are un capital social subscris de 100.000 de lei, integral vărsat, compus din 10.000 de părţi sociale. Societatea este controlată de SC Clubo Galactic SRL, cu 90% din capitalul social, şi Georgiana-Andreea Şerban, cu 10% din capitalul social. Georgiana-Andreea Şerban este şi administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Georgiana Andreea Şerban mai este asociată în Alremi SRL, Aqualand SA, Clubo Galactic SRL, Galactica House SRL, Mehmetoglu SRL, Millenium Global Development SA, Mosqmad SRL, dar şi în câteva societăţi lichidate: Galamob SRL şi GalataP SRL.

Citeşte şi

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Radu Ştefan Mazăre şi Sorina-Gina Hortolomei-Moscu (document)

 
Costică Zelca se desparte de fiica Sorinei-Gina Hortolomei-Moscu
Millenium Global Development SA, dată în judecată de Stop SRL

 
Suspectată de spălare a banilor în Dosarul Retrocedărilor
Millenium Global Development SA vrea să schimbe cenzorii

 
Asociată cu numele primarului Radu Mazăre
Una dintre afaceristele de top ale Constanţei, cercetată de DNA pentru spălarea banilor (documente)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii