Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:12 06 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Millenium Global Development SA, convocați în ședință de administratorul Andreea Georgiana Șerban

ro

23 Apr, 2022 00:00 1812 Marime text
  • Ședința va avea loc pe 16 mai 2022
 
Administratorul unic al Millenium Global Development SA, în conformitate cu Legea nr. 31/1990, republicată şi actul constitutiv al societăţii, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor în data de 16.05.2022, ora 12.00, la domiciliul fiscal din Constanţa, bd. Mamaia nr. 334, Parc Aqua Magic, clădire corp administrativ.
 
În situaţia care nu sunt întrunite condiţiile de validitate, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va fi reprogramată pentru data de 23.05.2022, ora 12.00, la aceeaşi adresă şi cu aceeaşi ordine de zi.
 
Ordinea de zi va fi următoarea:
– aprobarea bilanţului contabil pentru anul 2021;
– prezentarea raportului administratorului şi al comisiei de cenzori pentru anul 2021;
– aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2022;
– aprobarea prelungirii mandatelor cenzorilor pentru o perioadă de 3 (trei) ani;
– diverse.
 
Despre Millenium Global Development SA
 
Firma a fost înființată în anul 2001 și are sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Asociați sunt offshoreul Headstone Holdings LTD, din Cipru, care deține 98% și Georgiana Andreea Șerban, care deține 2%. Administrator este Georgiana Andreea Șerban, iar cenzori sunt Radu Mădălina Laura, Mariana Mihai, Sorin Alexandru Drăghici și Bedros Robert Catone. În anul 2020, firma a raportat 5 salariați, la o cifră de afaceri de 1.319.672 lei, cu un profit de 9.024.547 lei.
 

Conform confidas.ro, Bedros Robert Catone mai este cenzor la APV Media Turism SA, Aqualand SRL și la Sigma Trading SA. Sorin Alexandru Drăghici mai apare în APV Media Turism SA, Dragroup Top Medical SRL, Dragrup Medical SRL, Sigma Trading SA și Witch Clean SRL. Headstone Holdings LTD este asociat și în Building Projectplans SRL. Mariana Mihai apare în APV Media Turism SA, Aqualand SRL, Evidenta Contabila MM SRL, Sigma Trading SA.
 
Georgiana Andreea Șerban este fiica Sorinei Gina Hortolomei Moscu, o cunoscută afaceristă de la malul mării, apropiată a tandemului Mazăre – Constantinescu, al cărei nume a apărut şi în dosarul retrocedărilor.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Andreea Georgiana Șerban, fiica Sorinei Hortolomei-Moscu, se retrage din societatea deținută alături de Husein Ozghen
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii