Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Darie cere insolvența Holland Development Group SA! S-a fixat primul termen

ro

10 Jun, 2023 16:10 1977 Marime text


  
 
 
  • Se cere insolvența Holland Development Group SA, una dintre firmele care au beneficiat de retrocedări în timpul administrației Mazăre!
  • Holland Development Group SA are ca acționar majoritar compania Millenium Global Development SA, controlată, la rândul ei, de un offshore din Cipru (Headstone Holdings LTD) și de Georgiana Andreea Șerban, fiica Sorinei Gina Hortolomei Moscu, o cunoscută afaceristă de la malul mării, apropiată a foștilor conducători ai Constanței, Radu Mazăre, fost primar al municipiului Constanța, și Nicușor Constantinescu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța.
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au fixat primul termen în dosarul în care Alexandru Darie solicită ca Holland Development Group SA să intre în insolvență!
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, cauza se va afla în atenția tribunalului pe data de 19 iunie 2023.

 
Conform portalului instanțelor de judecată, Alexandru Darie are calitatea de creditor, iar Holland Development Group SA este debitor.
 
Contactat telefonic după înregistrarea dosarului la Tribunalul Constanța, Cristian Darie (fost vicepreședinte CJC) a precizat că nu dorește să facă nicio declarație cu privire la acest dosar.
 
Cum a închis Curtea Supremă dosarul „triunghiului“ Darie – Pușcași – Holland Development
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 6 iunie 2023, Holland Development Group SA (inactivă fiscal) are sediul social în Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu, a fost fondată în 2001, se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing.
 
Holland Development Group SA este controlată de Millenium Global Development SA, cu 95,33%, de Flash Trading House SRL, cu 3,5%, de Sandu Crina Simona, cu 0,46%, de Sandu Bogdan Gabriel, cu 0,46% și de Flash Enterprises SRL, cu 0,23%, potrivit Termene.ro.
 
Ca administrator apare Galactica House SRL, cu sediul în Constanța.
 
Sandu Crina Simona apare în Flash Lighting Services SA, Flash Enterprises SRL, Holland Development Group SA, Flash Trading House SRL, Flash International Grup Impex SRL, iar în trecut a figurat în More Black Fashion SRL, radiată.
 
Asta în timp ce Sandu Bogdan Gabriel apare, potrivit Termene.ro, în: Flash Enterprises SRL, Flash Lighting Services SA, Holland Development Group SA, Flash Trading House SRL și în Flash International Grup Impex SRL.
 
Despre Flash Enterprises
 
Flash Enterprises SRL are sediul social în Bucureşti, se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.
 
Asociații Flash Enterprises sunt: Sandu Crina Simona, cu 50%, Sandu Bogdan Gabriel, cu 45 % și Flash Trading House SRL, cu 5%.
 
Administrator apare Sebastian Bulat.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat o pierdere de 23.602 de lei.
 
Despre Flash Trading House
 
Flash Trading House SRL are sediul în Bucureşti, a fost fondată în 1994, se ocupă de lucrări de instalaţii electrice.
 
Firma este controlată de Sandu Bogdan Gabriel, cu 89%, de Flash International Grup Impex SRL, cu 10%, și de Sandu Crina Simona, cu 1%.
 
Eugen Barbu apare ca administrator.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat un profit de 68.137 de lei.
 
Millenium Global Development
 
Millenium Global Development SA are sediul în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu, se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing, iar pentru anul 2022 a declarat un profit de 293.382 de lei.
 
Asociați sunt offshore-ul Headstone Holdings LTD, din Cipru, care deține 15% și Georgiana Andreea Șerban, care deține 85%, fiica Sorinei Gina Hortolomei Moscu, o cunoscută afaceristă de la malul mării, apropiată a tandemului MazăreConstantinescu, al cărei nume a apărut şi în dosarul retrocedărilor.
 
Administrator este Georgiana Andreea Șerban.
 
Despre Galactica House SRL
 
Galactica House SRL are sediul social în Constanța, pe strada Pescarilor, se ocupă de activități de consultanta pentru afaceri si management și este controlată de Georgiana-Andreea Șerban, cu 76%, de Ioan-Madalin Moscu, cu 20% și de Clubo Galactic SRL, cu 4%.
 
Ca administrator mai apare Georgiana-Andreea Șerban.
 
Ioan-Madalin Moscu mai apare în Clubo Galactic SRL și în Mehmetoglu SRL Constanța.
 
Georgiana-Andreea Șerban apare în Millenium Global Development SA, Aqualand SRL, Clubo Galactic SRL, Mehmetoglu SRL, Alremi SRL și Contest SRL, iar în trecut a figurat în Galamob SRL, Galatap SRL și în Mosqmad SRL.
 
Pentru anul 2022, firma a raportat un profit de 123.567 de lei, iar pentru anul 2021 profitul a fost de 225.012        de lei. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Acționarii Millenium Global Development SA, convocați în ședință de administratorul Andreea Georgiana Șerban
 
Exclusiv!
Radu Mazăre și Sorina-Gina Hortolomei- Moscu, achitați definitiv!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii