Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Georgiana Șerban, fiica Sorinei Hortolomei-Moscu, se retrage din societatea deținută alături de Husein Ozghen

ro

04 Feb, 2022 00:00 4610 Marime text
  • Millenium Global Development SA nu a participat la viaţa societară în ultimii 5 ani
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată cea mai recentă decizie luată de către asociații societății Eni-Nar International SRL.
 
Așadar, adunarea generală a asociaţilor Eni-Nar International, firmă care are sediul social în municipiul Constanţa, bd. Mamaia nr. 246, judeţul Constanţa, a avut loc la data de 16.12.2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societăţile, cu participarea tuturor asociaţilor Societăţii, respectiv: Husein Ozghen, Millenium Global Development SA, persoană juridică română, reprezentată legal prin administrator Şerban Georgiana- Andreea.
 
De precizat este faptul că Andreea Georgiana Șerban este fiica cunoscutei Sorina Hortolomei-Moscu, apropiată a tandemului Mazăre – Constantinescu, al cărei nume a apărut şi în dosarul retrocedărilor. Numele Georgianei Andreea Șerban mai figurează și în firmele Alremi SRL, Aqualand SA, Galactica House SRL, Galatap, Galamob, Mehmetoglu şi Mosqmad SRL (aflată în dizolvare şi deţinută împreună cu fratele său, Ioan Mădălin Hortolomei Moscu).
 
Totodată, Nicuşor Constantinescu este naşul de cununie al fiului lui Husein şi al fiicei lui Ali Nurhan.
 
Millenium Global Development nu a participat la viaţa societară în ultimii 5 ani, iar în urma ședinței s-a prezentat dorința de a se retragă din calitatea de asociat al Eni-Nar International, întrucât întreaga activitate comercială şi financiar-contabilă a fost condusă în mod exclusiv de asociatul Husein Ozghen, în ultimii 5 ani.
 
Întruniţi statutar şi constatând că sunt întrunite condiţiile prevăzute de actul constitutiv al Eni-Nar International şi legislaţia în vigoare referitoare la cvorumul necesar pentru adoptarea hotărârilor de către acest organ statutar.
 
La data de 16.12.2021, Cedentul Millenium Global Development SA şi Cesionarul HUSEIN OZGHEN au încheiat un contract de cesiune părţi sociale („Contractul“), prin care Cedentul a transferat către Cesionar toate părţile sociale deţinute în Societate,.
Se modifică, astfel, actul constitutiv cu privire la asociaţi, se retrage din societate asociatul Millenium Global Development şi, în conformitate cu disp. art. 202 alin. 1 din Legea 31/1990 rep., se cesionează părţile sociale astfel:
  • Millenium Global Development SA, în calitate de asociat al firmei „Eni-Nar International“ SRL., deţinător a unui număr de 16 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală de 160,00 lei, reprezentând 80%/80% din capitalul social al Societăţii de 200,00 lei şi o cotă egală de participare la beneficii şi pierderi, cesionează părţile sociale astfel: (i) 16 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală de 160,00 lei, reprezentând 80%/80% din capitalul social al Societăţii de 200,00 lei şi o cotă egală de participare la beneficii şi pierderi, către asociatul Huseln Ozghen, împreună cu absolut toate drepturile şi obligaţiile statutare şi legale incorporate acestora, nemaiavând nicio pretenţie, de niciun fel şi de nicio natură, trecută, prezentă sau viitoare, legată de acestea.
 
Asociatul Husein Ozghen declară în mod expres că îşi asum întreaga viaţă societară din ultimii 5 (cinci) ani, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
Se modifică structura capitalului social. Urmare a acestor modificări, Capital social subscris: 200 lei, integral vărsat, Structura capitalului: dolar S.U.A.; capital social: 1143, integral vărsat, echivalent USD capital social: 1143, un număr părţi sociale: 20, şi valoarea unei părţi sociale: 10 lei, iar structura şi deţinerea capitalului social va fi: Husein Ozghen deţine 20 p.s. X 10 RON = 200 RON, având o participare la beneficii şi pierderi de 100%/100%.
 
Forma de funcţionare va fi aceea a societăţii comerciale cu răspundere limitată cu unic asociat. Durata mandatului administratorului Husein Ozghen este stabilită pentru o perioadă de 20 de ani.
 
Amintim că Ozghen Husein a apărut ca asociat ce leagă apariţia celui de-al treilea supermarket Lidl în Constanţa. În februarie 2012, publicaţia ZIUA de Constanţa scria pe larg despre istoria acestui centru comercial. Firma care a depus la vremea respectivă documentele pentru avizarea proiectului a fost SC Nortech Trade SRL, care apărea cu doi asociaţi, unul, persoană juridică, SC Habitat şi Ambient SA, şi cel de-al doilea, persoană fizică, nimeni altul decât Ozghen Husein, administratorul SC Nortech Trade SRL fiind Elvira Mihaela Tănase Gherasim, la rândul ei, o apropiată a echipei Mazăre - Constantinescu, cunoscută ca om de bază al lui Sorin Strutinsky.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhiva ZIUA de Constanța

 
Citește și:

Fiica Sorinei Hortolomei-Moscu, Andreea Georgiana Șerban, vrea să ridice un hotel în Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii