Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursa de Valori București Modificări în structura de conducere a societății BRD

ro

15 Dec, 2017 19:03 2362 Marime text
Potrivit Raportului emis de Bursa de Valori București, Consiliul de Administrație al BRD-Groupe Societe Generale a decis următoarele modificări în Organul de Conducere al societății.

În conformitate cu art. 113 lit. A din Regulamentul CNVM nr. 1/2006 privind emitenții și operațiunile cu valori mobiliare, BRD - Groupe Societe Generale S.A. informează investitorii că în reuniunea din 15 decembrie 2017, Consiliul de Administrație al BRD - Groupe Societe Generale S.A. a decis numirea următorilor:

Jerome Yann BRUN și Yves Jean Guenole LALLEMAND, în funcțiile de Directori Generali Adjuncți, membri ai Comitetului de Direcție al Băncii, pentru un mandat de 4 ani care începe să se calculeze de la data emiterii aprobării prealabile a Băncii Naționale a României; Francois BLOCH în calitate de administrator provizoriu, pe postul vacant existent în cadrul Consiliul de Administrație al Băncii, până la data întrunirii primei adunări generale a acționărilor. Numirile sunt sub condiția obținerii aprobării prealabile a Băncii Naționale a României.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii