Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 25 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Colesnicencu Daniel, șef atelier la ABADL, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

14 Mar, 2024 17:00 717 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Colesnicencu Daniel, șef atelier la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral.
  • Ca datorii, a precizat că are un credit contractat în anul 2018, la BRD, care a fost scadent în anul 2023, cu o valoare de 75.000 lei.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Colesnicencu Daniel, șef atelier la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral.
 
Conform ultimei declarații de avere, depusă în mai 2023, deține un apartament de 65 mp, achiziționat în anul 1998, în municipiul Tulcea. Totodată, deține un autoturism marca Kia, fabricat în anul 2018.
 
Ca datorii, a precizat că are un credit contractat în anul 2018, la BRD, care a fost scadent în anul 2023, cu o valoare de 75.000 lei. La rubrica venituri, Daniel Colesnicencu a raportat un salariu de 54.860 lei, de la ABADL, în timp ce soția a încasat 36.806 lei de la Biblioteca Județeană din Tulcea, având funcția de bibliotecar.
 
În declarația de interese completată, este menționată calitatea de membru în cadrul Sindicatului Apele Dobrogea Litoral.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Colesnicencu Daniel șef atelier la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral. 


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Declarații de avere Constanța Maria Otilia Macovei, director tehnic la ABADL, averea și interesele. Soțul, asociat și administrator la Cantarprod SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii