Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Ștefănescu, șef birou la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

23 Jan, 2023 00:00 1947 Marime text

 
• Gabriela Ștefănescu este șef Birou Identificare și Înregistrare Animale la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Gabriela Ștefănescu a menționat un teren, o casă de locuit, dar și un credit bancar.
• Ca interese, seful de birou de la DSVSA Constanța a declarat calitatea de membru într-o asociație, într-un colegiu și într-un sindicat.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Gabrielei Ștefănescu, cea care exercită temporar funcție publică de conducere vacantă de șef  Birou Identificare și Înregistrare Animale la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, așa cum se menționează pe site-ul oficial al instituției.
 
În declaraţia de avere completată pe 7 iunie 2022, Gabriela Ștefănescu a menționat că, împreună cu familia, deține la Horezu, în județul Vâlcea, un teren intravilan și o casă de locuit. Totodată, angajata DSVSA Constanța a înscris în document și un credit bancar.
 
Atât terenul cât și casa au fost dobândite prin moștenire, în anul 2021, Gabriela Ștefănescu fiind proprietar, cu 100%. Terenul are suprafața de 28 de metri pătrați, iar casa de locuit - 56 mp.  
 
În valoare de 20.000 de euro, creditul bancar a fost contractat în anul 2019, la Banca Română de Dezvoltare - filiala Constanța și este scadent în anul 2024. 
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Gabriela Ștefănescu a înscris suma de 80.645 lei, venitul său din salarii de la DSVSA Constanța (consilier superior). 
 
Ca interese, seful de biroude la DSVSA Constanța a declarat calitatea de membru în Asociația Generală a Medicilor Veterinari din România – filiala Constanța, în Colegiul Medicilor Veterinari din România – filiala Constanța și în Sindicatul Camera Veterinarilor din județul Constanța.
 
În declarația de avere depusă în anul 2021, Gabriela Ștefănescu a înscris un venit de 65.968 (monedă neprecizată) - salariile sale pe un an de la DSVSA (consilier superior), iar în declarația din 2020, venitul Gabrielei Ștefănescu de la DSVSA a atins valoarea de 63.457 (monedă neprecizată).   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Gabrielei Ștefănescu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Vera Țolea, șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii