Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost desemnat un nou administrator special al societății Carsium Edil SRL

ro

19 Jun, 2023 13:38 1267 Marime text



UAT Hârșova, reprezentată de primar, asociat unic al Carsium Edil SRL aflată în procedură de insolvență a adoptat decizia nr. 1/09.05.2023, prin care Ștefan Neculae a fost desemnat administrator special al societății.

Desemnarea lui Ștefan Neculae Ştefan şi lui Ionuţ-Aurelian Tiţa, pentru reprezentarea societăţii în relaţia cu BRD Group Societe General SA, Raiffeisen Bank SA și Trezoreria orașului Hârșova cu semnăturile A pentru Ionuţ-Aurelian Tița şi B pentru Ştefan Neculae.

Tiţa Ionuţ-Aurelian este asociat coordonator al S.P.R.L. Eurolevel Partners, RFO 0424, cu sediul în Constanţa, str. Ion Lahovari nr. 30A, et. 2, judeţul Constanţa, care în numele și va reprezenta societatea Carsium Edil SRL la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea înregistrării menţiunilor privind prezenta decizie şi ridicarea documentelor justificative în acest sens.
 
Decizia UAT Hârșova, reprezentată de primar, asociat unic al Carsium Edil SRL a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr.2.620 din data de 15.06.2023.
 
Tribunalul Constanța a dispus, la solicitarea Raven Group Security SRL, deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Carsium Edil SRL, cu sediul social în Hârșova, strada Decebal.
 
Tribunalul a desemnat provizoriu, pe practicianul în insolvenţă Eurolevel Partners SPRL, în calitate de administrator judiciar.
 
Instanța a fixat termen de judecată la data de 5 septembrie 2023.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii