Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metal Construct SRL, controlată de Surghie Valentin Mihai, fost consilier local, vizată de o cerere de insolvență

ro

20 Mar, 2024 14:51 727 Marime text

 
  • BRD Groupe Societe Generale cere intrarea în insolvență a SC Metal Construct SRL, firmă controlată de omul de afaceri Surghie Valentin Mihai, fost consilier local.
 
BRD Groupe Societe Generale SA Sucursala Constanța a investit Tribunalul Constanța cu o cere de intrarea în insolvență, solicitarea vizând, după cum se arată pe portalul instanțelor de judecată, SC Metal Construct SRL, cu sediul în Constanța, firmă controlată de omul de afaceri Surghie Valentin Mihai, fost consilier local.
 
Dosarul 1830/118/2024 a fost înregistrat pe rolul Secţiei a II-a civilă din Tribunalul Constanța, în materie „faliment“, cu obiect „deschiderea procedurii la cererea creditorului“.
 
Părţile cauzei sunt BRD Groupe Societe Generale SA Sucursala Constanța – ce are calitatea de creditor, iar Metal Construct SRL apare ca debitor.
 
Nu a fost fixat un prim termen.

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 20 martie 2024, SC Metal Construct SRL a fost fondată în 1998, se ocupă de fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice, are sediul social pe bulevardul Ferdinand, din Constanța, și este controlată de Surghie Valentin Mihai, asociat unic și administrator.
 
Potrivit Termene.ro, Surghie Valentin Mihai mai apare în SC Sidex SRL, Laborator Sidex SRL, dar și în Structuri din Oțel SRL (firmă aflată în suspendare provizorie a executării sentinţei de intrare în faliment), iar în trecut a figurat în Eliza's Star SRL (radiată).
 
Pentru anul 2016, SC Metal Construct SRL a declarat o cifră de afaceri netăde 25.417 de lei, iar pentru 2022 a raportat o pierdere netă de 24.439 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Situaţie fără precedent în Consiliul Local Constanţa, după demisia lui Valentin Surghie!

Firme Constanţa, rezultate financiare
Structuri din Oțel, cifră de afaceri în scădere, iar după un an pe profit, unul pe pierdere semnificativă (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii