Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţionarii SC Aeroportul Internaţional Mihail KogăIniceanu SA decid numirea unui administrator provizoriu

ro

21 Nov, 2016 00:00 1440 Marime text
Preşedintele Consiliului de Administraţie convoacă Adunarea Generală Ordinară a acţionarilor SN Aeroportul Internaţional Mihail KogăIniceanu SA. Şedinţa va avea loc în data de 16.12.2016, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor, cu sediul in Bucureşti, bulevardul Dinicu Golescu nr. 38.
 
Pe ordinea de zi a şedinţei au fost incuse următoarele puncte: numirea unui administrator provizoriu, la propunerea formulată de către Consiliul de Administraţie, în temeiul art. 1371, alin. (2) din Legea nr. 31/1990 a societăţilor comerciale, cu modificările şi completările ulterioare: „Candidaţii pentru posturile de administrator sunt nominalizaţi de către membrii actuali ai consiliului de administraţie (...)”, coroborat cu art. 29, alin. (1) din OUG nr. 109/2011 - privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.
 
Cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi vizează numirea auditorului statutar, în temeiul art. 14, alin. (3), lit. (d) din statutul societăţii. Formularele de procură pentru participarea la AGOA Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail KogăIniceanu Constanţa SA sunt disponibile la adresa www.mk-airport.ro. În cazul în care condiţiile de cvorum nu se vor întruni la data menţionată, AGOA Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail KogăIniceanu Constanţa SA se va tine la data de 19.12.2016, la aceeaşi oră, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii