Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miza – penalități Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța cheamă în instanță Ministerul Transporturilor

ro

15 Feb, 2024 17:00 824 Marime text
  • Conform directorului aeroportului, Bogdan Ionuț Artagea, ar fi vorba de niște penalități care au fost aplicate de minister, cu privire la proiectele pe fonduri europene
 
Pe rolul Tribunalului Constanța a ajuns dosarul 626/36/2023 declinat de la Curtea de Apel Constanța, care vizează anularea unei decizii. Reclamant în speță este SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța, pârât fiind Ministerul Tranporturilor și Infrastructurii – Direcția Generală Organismul Intermediar pentru Transport.
 
Dosarul a fost înregistrat pe 12 februarie 2024, obiectul dosarului fiind anulare act administrativ Decizia nr. 27/29.09.2023; Raport de neconformitate nr. 823/07.08.2023. Nu a fost stabilit un prim termen în dosar.
 
Conform directorului aeroportului, Bogdan Ionuț Artagea, ar fi vorba de niște penalități care au fost aplicate de minister, cu privire la proiectele pe fonduri europene.
 
Potrivit acestuia, ar fi vorba de două situații pentru care au fost penalizați, una fiind faptul că nu s-a efectuat în termen o procedură pe SICAP, însă acest lucru se datorează faptului că nu a funcționat aplicația, având și dovada sistemului picat în momentul respectiv. O altă situație ar fi cea prin care au fost penalizați pentru existența unor clauze restrictive într-o procedură de achiziție.
 
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA
 
Firma este fondată în anul 1998. Conform termene.ro, pe anul 2022, a raportat 255 de salariați, o cifră de afaceri de 37 milioane lei și o pierdere de 1 milion de lei. Sediul social este pe strada Tudor Vladimirescu din Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Director general este Bogdan Ionuț Artagea, Horia Mihail Acatrinei – director economic, Nicușor Șuta este director operațional, Anca Moldoveanu – director dezvoltare, Gheorghe Zamani – director tehnic și Irina Petronela Șargu – director resurse umane și juridic.
 
Consiliul de administrație este format din Bogdan Ionuț Artagea, Horia Mihail Acatrinei, Gabriel Monea, Marin Eugen, Teșeleanu George, Ștefan Mihu și Fătu Simona Carmen.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Citește și
 
Știri Constanța Exclusiv. Cum va arată după extindere noul terminal al Aeroportului Internațional de la Mihail Kogălniceanu (GALERIE FOTO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii