Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Apă oprită la robinete din cauza unei avarii, în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța

ro

15 Feb, 2024 09:51 602 Marime text

Sursa foto: Pexels


UPDATE: Din cauza unor probleme de ordin tehnic depistate în timpul operațiunilor de remediere a avariei,  se va prelungi durata de executare a lucrărilor, până în jurul orei 21.00. Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu, inclusiv Aeroportul, unitățile militare, Cartier Kartali și agenții economici din zonă.
 
  • Astăzi – 15 februarie 2024, a survenit o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 355 mm, de pe DN 2A (zona Ceres) din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile, în intervalul orar 09.30 – 17.30.

Potrivit RAJA, în acest timp, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu, inclusiv Aeroportul, unitățile militare, Cartier Kartali și agenții economici din zonă.

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, transmite sursa.
 

Citește și
Se oprește furnizarea apei la Valu lui Traian
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii