Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:23 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Se oprește apa în localitățile Mihai Kogălniceanu, Culmea și Oituz!

ro

18 Apr, 2024 11:02 437 Marime text

 Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile din orașul Ovidiu și din localitatea Mihail Kogălniceanu, RAJA S.A. va sista furnizarea apei luni — 22 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00 — 20.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Mihai Kogălniceanu (inclusiv Baza Militară, Aeroportul, zona Ceres și agenții economici din zonă), precum și satele Oituz din comuna Lumina și Culmea din orașul Ovidiu.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în condiții optime.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Atenționăm utilizatorii afectați că, din cauza manevrelor de golire și umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punctul de vedere al turbidității și culorii. În această situație, se va evita consumul până la limpezirea apei, transmite RAJA Constanța. 





Citește și
Atenție, se oprește apa în zonele KM 4 și Far din Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii