Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius - „E super la Ovidius! Vino să te convingi!"

ro

17 May, 2012 19:03 1290 Marime text

foto1.jpgUniversitatea „Ovidius" Constanţa şi Fundaţia „Callatis" Mangalia au organizat miercuri, la Sala „Henny" a Liceului Teoretic „Callatis", o acţiune de promovare a ofertei educaţionale a instituţiei de învăţământ, derulată sub loganul „E super la Ovidius! Vino să te convingi!". Pentru prima dată, echipa universităţii, condusă de rectorul prof. univ. dr. Dănuţ Tiberius Epure, a intrat în dialog direct cu elevii din Mangalia, prilej potrivit pentru aceştia de a afla care sunt avantajele studenţiei la „Ovidius".

Preşedintele de onoare al Fundaţiei „Callatis", deputatul Zanfir Iorguş a subliniat importanţa contactului dintre cadrele didactice universitare şi elevi, adăugând: „Astfel de întâlniri vor avea loc periodic, urmând să vă oferim oportunitatea unui dialog între viitorii studenţi şi reprezentanţi ai unor universităţi din ţară, dar şi de peste hotare.

foto2.jpgCred în învăţământul românesc, în capacitatea generaţiei de azi de a obţine perfomanţe. O bună informare cu privire la posibilităţile ofertelor universitare vă va ajuta, în mod crucial, să decideţi asupra carierei pe care vreţi să o urmaţi".

În finalul întâlnirii, deputatul Zanfir Iorguş, în calitate de preşedinte al Fundaţiei „Callatis", a oferit diplome de excelenţă tuturor cadrelor didactice ale Universităţii „Ovidius".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii