Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Giurgiu au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Grusa Mirko Tony Sevko şi Bobirci Marius Dumitru, pentru trafic de droguri de risc

ro

14 Mar, 2012 15:52 1077 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ
14.03.2012

        Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Grusa Mirko Tony Sevko, cetăţean german şi Bobirci Marius Dumitru, pentru săvârşirea  infracţiunii de trafic de droguri de risc,  prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000.

        La data de 13 martie 2012,  inculpatul Grusa Mirko Tony Sevko a fost depistat în flagrant delict pe raza municipiului Bucureşti, având asupra sa droguri de risc -  cannabis, pe care intenţiona să le comercializeze în capitală.
        La aceeaşi dată, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa inculpatului Bobirci Marius Dumitru, procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit mai multe doze de cannabis şi rezină de cannabis.
        Cauza a  fost instrumentată cu sprijinul ofiţerilor  de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti şi SCCO Giurgiu.
        Procurorii D.I.I.C.O.T. vor solicita instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii