Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Se lucrează zilele acestea în zona ICIL

ro

10 Nov, 2023 09:18 747 Marime text
foto: Primăria Constanța
După intersecția de la Casa de Cultură, echipele de muncitori lucrează zilele acestea în zona ICIL la asfaltarea intersecției bulevardului I.C. Brătianu cu bulevardul 1 Decembrie 1918.

În momentul de față, echipele de muncitori lucrează la pregătirea pentru asfaltare a alveolelor care facilitează accesul la dreapta în intersecție, urmând ca până marți, să fie pregătită și intersecția propriu-zisă pentru asfaltare.

În paralel, se lucrează și la amenajarea trotuarelor și a pistelor de bicilete, la tăierea cablurilor aeriene și a stâlpilor vechi de iluminat, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în măsura posibilităților, folosind rute alternative.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări, mai transmite sursa citată. 



Citește și:

Știri ConstanțaContinuă lucrările de reparații și întreținere a infrastructurii feroviare publice aflată în incinta Portului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii