Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL! Restricții de trafic

ro

15 Nov, 2023 16:17 1715 Marime text
foto: Primăria Constanța
Lucrările de modernizare și reabilitare a bulevardului 1 Decembrie 1918 continuă în zona ICIL cu asfaltarea intersecției cu bulevardul I.C. Brătianu.

După ce zilele trecute au fost asfaltate alveolele care facilitează accesul la dreapta în intersecție, astăzi s-au făcut pregătirile pentru așternerea stratului de uzură. Aceste lucrări impun însă și câteva restricții de circulație.

Astfel, joi, 16.11.2023, se va restricționa accesul pe b-dul. 1 Decembrie 1918,  la intersecția cu b-dul. I. C. Brătianu și se va circula pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre Gara CFR către stațiunea Mamaia. În același timp, circulația pe b-dul. I.C. Brătianu se va restricționa între b-dul. 1 Decembrie 1918 și strada Avram Iancu.

Vineri, 17.11.2023, lucrările se vor muta pe celălalt sens de mers, iar circulația se va desfășura pe câte o bandă pe sensul de mers dinspre stațiunea Mamaia către Gara CFR. Pe b-dul I.C. Brătianu restricțiile se vor aplica din intersecția cu b-dul 1 Decembrie 1918 până la intersecția cu strada Oborului, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

În paralel, se lucrează și la amenajarea trotuarelor și a pistelor de bicilete, la tăierea cablurilor aeriene și a stâlpilor vechi de iluminat.

În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în cele două zile în măsura posibilităților, folosind rute alternative.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări, a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Știri ConstanțaAtenție șoferi! Asfaltarea bulevardului 1 Decembrie 1918 aduce restricții de trafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii