Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Încep lucrările de reabilitare în zona Dacia și Trocadero

ro

20 Dec, 2023 11:05 1028 Marime text



Sursa foto: Primăria Constanța
 
  • După ce au fost finalizate lucrările din zona ICIL și Mircea de Bătrân, echipele de muncitori s-au mutat în zona intersecțiilor Dacia și Trocadero.

„Acum, după ce au început să fie reabilitate jardinierele în Constanța, odată cu modernizarea marilor bulevarde, orașul își schimbă aspectul renunțând la haina gri și ponosită. Și nu se reabilitează doar jardinierele, ci și zidurile de susținere a spațiului verde, scările și rampele pentru persoanele cu dizabilități, platformele și aleile de acces către blocuri din diferite zone ale orașului”, spune Primăria Constanța. 


După ce au fost finalizate lucrările din zona ICIL și Mircea de Bătrân, echipele de muncitori s-au mutat în zona intersecțiilor Dacia și Trocadero.

Și aici, la fel ca și în celelalte zone, se îndepărtează zidăria veche și elementele decorative și sunt înlocuite cu altele noi. Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul, iar spațiile reconstruite se tencuiesc și se vopsesc sau decorează în așa fel încât zona să fie înfrumusețată. Aleile de acces către blocuri sunt betonate și se montează pavele, la fel ca și pe platforme, potrivit Primăriei Constanța.

„Astfel de lucrări vor continua până când toate aceste amenajări, acum prăfuite, vor prinde culoare și vor înfrumuseța din nou orașul”, mai adaugă primăria. 
 

 
 Citește și
Campania „Să dăruim copiilor din comunitate” se apropie de final. Încă mai avem o șansă să dăm o mână de ajutor
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii